Tilauksen peruutusvaroitus Työvuorolista-sovelluksessa.

Tilauksen peruuttaminen - näin se toimii

Kirjoittanut Antti Tuomola
Julkaistu 30.09.2025

Voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa ilman irtisanomisaikaa. Nykyinen tilauksesi jatkuu laskutusjakson loppuun, jonka jälkeen sovellus siirtyy automaattisesti Mini-pakettiin.

Tilauksen peruutusvaroitus

Milloin peruuttaa tilaus?

Voit peruuttaa tilauksen esimerkiksi silloin, kun:

Lue myös tilauksen ostamisesta, vuosilaskutuksesta ja ajankohtaisista hinnoista.

Mitä tapahtuu peruutuksen jälkeen?

Kun peruutat tilauksen:

Tilauksen peruuttaminen: vaihe vaiheelta

1. Avaa Tilaus-sivu

  1. Kirjaudu sisään sovellukseen
  2. Siirry Hallinta → Tilaus. Samalle sivulle pääset myös kohdasta Hallinta → Asetukset → Yritys → Tilaus.

2. Klikkaa “Peruuta tilaus”

Tilaus-sivun alaosassa, kohdassa Vaaravyöhyke, on oranssi Peruuta tilaus -painike. Se näkyy vain, kun maksullinen tilaus on voimassa.

3. Vahvista peruutus

Avautuvassa varoitusikkunassa:

Klikkaa punaista “KYLLÄ, PERUUTA TILAUS” -painiketta vahvistaaksesi.

4. Peruutus vahvistettu!

Näet vahvistusviestin:

Tilauksen peruutus vahvistettu

Tärkeää tietää

“Peruuta tilaus” -painike katoaa kun peruutus on tehty.

Voit jatkaa tilauksen käyttöä jakson loppuun asti: kaikki ominaisuudet toimivat normaalisti.

Voit aktivoida tilauksen uudelleen koska tahansa ennen päättymispäivää valitsemalla uuden paketin.

Mini-pakettiin palaaminen

Kun nykyinen laskutusjakso päättyy:

Yhteenveto

Tilauksen peruuttaminen on yksinkertaista:

  1. Avaa Hallinta → Tilaus
  2. Klikkaa “Peruuta tilaus”
  3. Vahvista peruutus
  4. Palvelu jatkuu jakson loppuun

Ei irtisanomisaikaa, ei ylimääräisiä maksuja. Yksinkertaista ja reilua!

Kokeile Työvuorolistaa ilmaiseksi